AKTUELNO

Portal Pink.rs poklanja najvernijem čitaocu karte za projekciju filma "Predeset nijansi mračnije" u bisokopu "Takvud".

Redakcija portala Pink.rs u saradnji sa distribucijom Taramount film rešila je da danas obraduje vernog i najbržeg čitaoca našeg portala sa dve karte za projekciju filma "Pedeset nijansi mračnije" u ponedeljak u 17:40 u bioskopu "Takvud".

Foto: Promo

Sve što treba da uradite kako biste na poklon dobili dve besplatne karte za projekciju filma "Pedeset nijansi mračnije" jeste da lajkujete Fejsbuk post u okviru kojeg će biti objavljen ovaj članak, podelite ga na svom nalogu i označite dva prijatelja i prvi pošaljete svoje kontakt podatke porukom u inboks Fejsbuk stranice Pink.rs.

Najbrži čitalac našeg portala biće obavešten o načinu preuzimanja poklon-karata za projekciju filma u bioskopu "Takvud", zakazanu za ponedeljak u 17:40.

Foto: Promo

Inače, "Pedeset nijansi mračnije'' režira Džejms Foli, a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E L Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Nil Lenard prema romanu E L Džejms.

U nastavku filma se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Bela Hitkot i Erik Džonson.

Foto: Promo

Kao i u prvom delu filma, uzbudljiva priča će i u nastavku ostaviti publiku bez daha! Naime, kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u ''Pedeset nijansi mračnije'', drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena ''Pedeset nijansi''. Posle velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih i poziva vas da se prepustite nečem za nijansu mračnijem.

Autor: D .Tanasijević

#Pedeset nijansi mračnije

#Poklon

#karte

'